Първоначално публикувано от Galof
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колегите с газови уредби на GTV
Collapse
X
-
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеИма хора с автомобили за по 50 000лв. и нагоре,които слагат ГАЗ.Ние тук с кошниците за по 3000лв. и масовия 2.0ТС мотор от 155к.с.(ХИПЕР мощните двигатели) сме против...Е т'ва е комплекса на българина(гъзар бъди,от студ умри)!!!
Ами има доста хора с коли и за по 100 хиляди, които е очеизвадно, че не могат да си ги позволят (загледай се в гумите на разни Х5-ци, Ку7-ци и т.н. и виж колко от тях са по-зле отколкото на тия дето карат "кенефи" за по 3000 лева...
Във форума си има разфел за газови уредби, там става доста културна дискусия по темите свързани с това - който го влече си чете и пише там, който не го влече си кара с каквото си иска гориво.
Моето мнение пък, че че ми е писнало от псевдо-разбирачи, дето не спират да дават безплатни финансови съвети на хората за какво да си харчат техните си пари (по никакъв начин не визирам теб) - е това е за мен пълна комплексарщина, съчетана с безкрайна простотия (в класическия смисъл на думата а не в смисъла "гениалното е просто")... И това е доооста характерно за българина...
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми има доста хора с коли и за по 100 хиляди, които е очеизвадно, че не могат да си ги позволят (загледай се в гумите на разни Х5-ци, Ку7-ци и т.н. и виж колко от тях са по-зле отколкото на тия дето карат "кенефи" за по 3000 лева....Taka,че след като караш автомобил за 3000лв. не разбирам кое е проблема...може би защото е МЕГА МОЩЕН и хората ще се смеят(отново комплекси).
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеЗа нея става въпрос.
Ето ти размерите и литрите за Бутилки с диаметър-244мм.
БВГ 20л - дължина 500 мм
БВГ 25л - дължина 610 мм
БВГ 30л - дължина 720 мм
БВГ 35л - дължина 835 мм
БВГ 37/38л - дължина 898 мм
БВГ 40л - дължина 979 мм
БВГ 45л - дължина 1004 мм
Всички съдове пълнят 80% от обема си.Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеНапълно съм съгласен! Но все пак, всеки си знае!
Comment
Comment